e46.lv

July 15 2026 17:09:40
Navigācija

Reklāma
protuning.lv
Gadījuma bilde

e46 M3 coupe press photos
Onlainā
· Viesi: 28
· Lietotāji: 0

· Vispār lietotāji: 5,636
· Jauns lietotājs: Desolate330
Random user photo

minimeet @ 30.05.2019
Tēmas apskats
e46.lv » Tehniskiem jautājumiem, DIY utt » Virsbūve, stikli, lukturi
 Izdrukāt tēmu
Auto pārklājs-pārsegs
Shamans
Gudrie un pieredzējušie! Kādas domas par auto turēšanu ziemas periodā zem klajas debess? Vai ir jēga izmantot auto pārklāju? Salasījos ka tur apakšā var veidoties kondensāts, kā rezultātā automašīnai vēl sliktāk, bet itkā atradu arī pārklājus kur piebilsts par gaisa ventilāciju. Vai kādam ir kāda pieredze un ko labāk izvēlēties? Vai vispār nav nekādas jēgas no tā pārsega un jātur zem klajas debess tāpat.

p.s. Garāžas man nav, ziemas riepu un disku man nav. Līdz pavasarim gribas piķi pakrāt, lai savestu kartībā tehnisko pusi. Ir arī otrs eko transporta līdzeklis ar ko pārvietoties. :]
FOTOsesija tavam e46

i.picasion.com/pic67/f51edf964f3adb4e772fab53a6633cf7.gif

zila bulta
mozh vieglak garazu uz ziemu pairet!!

Shamans
To domu arī pieturu un meklējos...
FOTOsesija tavam e46

zila bulta
kareiz naudu iekraji hop kko paskruveji utt... nu nez tas mans viedoklis Wink

modjo
Jebkura stavvieta ir ari nojumes opcija. Es parklaju neklatu virsu.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Shamans
Maksas stāvvietām neuzticos, tur apzagšanas risks daudz lielāks nekā manā pagalmā. Normālas garāžas arī labi prasa. Varbūt kādam ir kādi priekšlikumi un piedāvājumi rādiusā no Rīgas līdz 100 km :naac:
FOTOsesija tavam e46

AF
mans ieteikums ir protams garāža, vai autostāvvietas ar jumtu. Tāda ir mežciemā aiz SKY, tā bija domāta vnk stāvvieta, bet nu nav populara diez ko, tapēc ir kas tur atstāj uz ziemu - daudz kameru, apsargs.

Nu tas pārvalks nav labi, sakrāsies pelējums zem viņa.
Daudz labāk tad atstāt pagalmā, bet pirms tam nomagāt auto un novaskot (erle moikā arī ļoti labi der)
ZIemas laikā jārēķinās ka nosēdīsies aķis, tapēc vismaz reizi mēnesi atnākt un sakratīt akumulātoru.
Šķilt labāk nevajag, tāpat neiesils līdz galam, bet atnākt reizi divos mēnešos vai mēnesi un atvērt durvis, pavēdināt auto Smile
"Bišku traucē zīmes 30 pie skolām, jo kā jau visiem zināms,lēnām gar skolām brauc tikai pedofīli."

Ja tev ir problēma ar auto, NEzvani man Wink

modjo
Nezinu ka Jums spicaja galvaspilseta, bet mums laukos stavvietas, kuras sarga ap 25 eur ar nojumi, laikam 35. Pasan nav slinkums sniegu slaucit kamer auto sildas. Tava gadijuma kaut kas tads var derer. Lidzko pamanis, ka ilgaku laiku stav nekustinats, vel jo vairak kadam nagi niezes. Vajag kartigi apsargatu, vai noiret garazu ap 50 eur, ta pie mums laukos.
inbox.lv/albums/m/modjoe46/ModjoE46/CaptureNew-X-sized.sized.jpg

Laureens
nopērc tentu, uztaisi nojumi

Atgriezties forumā: